Når man skal reise til Senegal og Afrika er det et par ting man må tenke på, som for eksempel om man har tatt alle nødvendige vaksiner.

Penger og valuta

Det enkleste er å ta med euro, på Diannah Bolong har vi en meget lokal bank. Han kommer på sykkel de dagene vi måtte ønske, og ofte er han innom bare for å slå av en prat eller hjelpe de ansatte rundt på området. Han veksler i samme kurs som dere får hos Western Union. Western Union finnes i Kafountine som ligger 20 minutter unna med bil. Vi anbefaler å ha med maks 300-500 euro. Pengene holder lenge, det dyreste du finner på din vei er Djembetrommen som koster omtrent 1000 norkse kr.

Reiseforsikring

Du må sørge for å ha egen gyldig reiseforsikring. En reiseforsikring er en omfattende forsikring og gir rettigheter ved tyveri, ulykker, sykdom, og lignende se for øvrig våre retningslinjer for reiser på våre nettsider.

I menyen under finnes nødvendig praktisk informasjon som kan være nyttig å vise før man velger å besøke oss. Er det noe mer du som reisende lurer på er det bare å ta kontakt med vår reisekoordinator Rebecca, på telefon +47 994 43 742, eller via vår mailadresse post@diannahbolong.com.

Visum

Du trenger ikke visum or å reise til Senegal.

 

Les mer

 

Reisen

ikon-reisen

Norge – Senegal

ikon-reisen

Helse og sikkerhet

ikon-reisen

Klima

ikon-reisen

Moussa Fofana

Senegal er mitt hjemland og Diannah Bolong er mitt paradis på jord. Jeg ønsker å dele denne fantastiske plassen med dere. Derfor har jeg bygget et feriested med enkle, men sjarmerende bungalows.

-Moussa Fofana