Yogareise 19-29 februar

Av / 5th December, 2015 / Aktuelt / Ingen kommentarer

Diannahbolong_Yogaannonse

Økologisk yogaretreat i februar. Yoga hver dag, både yin og Vinyasa Flow.

Vi får besøk av dyktige Monica Tefke som blir oppholdets yogainstruktør. Det blir yoga på stranden, meditasjons-kvelder, masse tid til sol og bading, tradisjonell danse og trommekurs, utflukter blant annet til barneskole og et antimalariaprosjekt der man lærer om hvordan lokalbefolkningen forebygger mot malaria. Det er inkludert 3 økologiske måltid hver dag, og du får innblikk i Senegalske mattradisjoner og bruk av naturressurser.

Reisen går fra 19-29 februar, med mulighet for 3 dager forlengelse til med safari for kun 4.300 kr!

Eksotisk yogareise fra 4.-11, november 2015

Av / 28th October, 2014 / Aktuelt / Ingen kommentarer

Yogakurs på stranden

Vi arrangerer yogareise for damer i November. Inga Maria Beddari fra INKKA yoga er med oss. Det blir yoga på stranden, meditasjons-kvelder, vinyasa flow yoga klasser, masse tid til sol og badng, tradisjonell danse og trommekurs, båttur i mangrover,høsting av ris og selvsagt sight-seeing i området. Kveldene avslutter vi med god stemning rundt båle.

Turen arrangeres i samarbeid med Jomfrureiser, sjekk bestilling her: Yoga med Jomfrureiser

Ny visuell profil for Diannah Bolong!

Vi er stolte av å kunne presentere visuelle profil, med både ny logo og nytt responsivt nettsted! Bak resultatet står fire talentfulle og engasjerte studenter som har brukt mye tid og krefter for å hjelpe oss med å etablere og vise frem Diannah Bolong som det ferieparadiset det er.

Les mer

Stand i Sverige

Fra 15-august står vi på Stand i Sverige, med trommer, film og informasjon om våre tilbud i ved Diannah Bolong, Senegal.
Les mer